Nova vest
Fudbal

Nedelja, 19.07.2009.

16:34

Kleo: "Mogu još bolje"

Posle nekoliko golova u pripremnim utakmicama, Brazilac Kleo prvi put je bio sterlac na zvaničnoj utakmici za Partizan protiv Rila.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

23-godišnji napadač kaže da još uvek nije zadovoljan formom i da može bolje. „Još nisam sto odsto spreman. Mnogo je bolje nego na početku priprema, bez problema mogu da izdržim ceo meč, međutim, osećam da tek ulazim u formu“, rekao je Kleo.

Partizan je savladao velški Ril rezultatom 4:0 u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona i nalazi se na korak od naredne runde gde ih najverovatnije očekuje kiparski Apoel. Brazilac je priključio šampionu Srbiju u letnjem prelaznom roku i već postao jedan od ljubimaca navijača.

„Postigao sam gol i pomogao timu da pobedi, srećan sam zbog toga, ali mogu još bolje. Raduje me što ljudi vide da se trudim i da stvari idu u pravom smeru. Najvažnije je da smo sezonu počeli pobedom, jednom nogom smo u narednoj rundi kvalifikacija“, izjavio je Kleo.

Fudbaleri Partizana su po povratku iz Velsa imali slobodan dan, a potom su nastavili sa treninzima u četvrtak pre podne. Trener Slaviša Jokanović ne može da računa samo na Adema Ljajića koji se sa omladinskom reprezentacijom Srbije nalazi na Evropskom prvenstvu u Ukrajini. Mladi fudbaler neće moći da se priključi „crno-belima“ pre 27. jula.

Odsustvo Ljajića iskoristio je Brana Ilić koji je prekomandovan sa pozicije napadača u vezni red.

„Konkurencija je sjajna stvar, omogućava ti da pružiš maksimum, da nje nema ne bismo znali koliko možemo. Zato mi ne smeta Ljajić, za svako mesto u Partizanu konkurišu bar po dvojica kvalitetnih igrača i to me raduje“, rekao je Ilić.

Revan utakmica drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona Partizan – Ril igra se u utorak od 20.45 na stadionu u Humskoj, a karte su u prodaji od subote.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve