Nova vest
Fudbal

Subota, 18.07.2009.

23:45

Ibrahimović: "Vreme je da idem"

Fudbaler Intera Zlatan Ibrahimović izrazio je želju da napusti klub, a njegov prelazak u Barselonu sada zavisi samo od spremnosti Samjuela Etoa na trampu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Sve sam osvojio u Italiji. Vreme je da se ide dalje. Želim titulu u Ligi šampiona", napisao je Ibrahimović na sajtu za kratke poruke "Tviter". Predsednik Barselone Đoan Laporta rekao je u petak da je postignut načelni dogovor klubova, ali da sporazum zavisi od igrača.

Etoov agent već pregovara s prvakom Italije, koji će od Barselone dobiti na jednogodišnju pozajmicu i Aleksandra Hleba i navodno 40 miliona evra.

Eto je u ovom prelaznom roku odbio bogatu ponudu Mančester sitija zato što mu na kraju sezone ističe ugovor, posle čega će moći da nadje novi klub bez obeštećenja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

7 h

U fokusu

Vidi sve