Nova vest
Fudbal

Subota, 18.07.2009.

18:20

MS: Stigao Adebajor, čeka se Teri

Engleski premijerligaš Mančester siti potpisao je petogodišnji ugovor s fudbalerom Arsenala Emanuelom.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Njegov transfer vredan je skoro 30 miliona funti, a igrač će zarađivati nedeljno skoro 100 hiljada funti više nego što je zarađvao u dresu Arsenala (oko 180 hiljada funti). Adebajor je tako postao treći napadač koji je došao u klub u ovom prelaznom roku.

Reprezentativac Togoa došao je iste nedelje kada je klub pojačao doskorašnji centarfor Mančester junajteda Karlos Teves. Pre njega, došao je i Roke Santa Krus.

"Ne mogu da da dočekam da zaigram za navijače Sitija i pokažem im šta znam. Rođen sam da igram fudbal i to je ono što želim da radim. Došao sam ovde da učestvujem u stvaranju istorije ovog kluba i njegovih navijača", rekao je Adebajor.

Mančester Siti je napad ekipe u letnjem prelaznom roku već pojačao Karlosom Tevesom i Rokeom Santa Krusom, stigao je i Garet Beri, ali se glavna transfer meta trenutno nalazi u SAD na turneji sa Čelsijem.

Džon Teri se još uvek dvoumi oko astronomskog ugovora koji mu je ponuđen, a sve bi trebalo da bude poznato po povratku Čelsija sa turneje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Španski sud blokirao račun Pikeu

Španski sud naložio je zamrzavanje bankovnog računa kompanije koju vodi Đerar Pike, dok traje istraga o poslovnom dogovoru da se takmičenje domaćeg Superkupa prebaci u Saudijsku Arabiju.

Beta

23:47

12 h

U fokusu

Vidi sve