Nova vest
Fudbal

Sreda, 15.07.2009.

23:27

Stojković i Purović slobodni igrači

Srpski golman Vladimir Stojković i crnogorski internacionalac Milan Purović, nekadašnji prvotimci Crvene zvezde, dobili su odrešene ruke u izboru nove sredine.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Njihov sadašnji klub, Sporting iz Lisabona ne računa više na njihove usluge. "U Sportingu su najavili da im neće praviti probleme kako bi našli novi klub. Biće slobodni igrači. Ekipa iz Lisabona traži samo 30 odsto od budućeg transfera", rekao je portugalskim medijima njihov menadžer Zoran Stojadinović.

Podsetimo, reprezentativni srpski čuvar mreže je imao ugovor sa Sportingom do juna 2013. godine, ali nije bio po volji trenera Paula Benta zbog čega je poslednjih šest meseci proveo na pozajmici u španskom Hetafeu.

Na početku prelaznog roka interesovanje za Stojkovića je pokazalo nekoliko nemačkih klubova, mada je u igri bio i povratak u Crvenu zvezdu, opcija koja je tada otpala zbog toga što crveno-beli nisu bili u mogućnosti da plate obeštećenje, ali ni visoka zagarantovana primanja srpske “jedinice”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

69 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve