Nova vest
Fudbal

Sreda, 15.07.2009.

15:21

Hartson hitno operisan

Bivši napadač Seltika, Vest Hema i reprezentacije Velsa Džon Hartson, hitno je operisan nakon što je utvrđeno da ima tumor na mozgu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

34-godišnjem fudbaleru prošle godine dijagnostikovan je rak testisa koji se sada proširio i na mozak. Hartson je operisan u bolnici u Svonziju kako bi mu se smanjio pritisak na mozak. Velški fudbaler se žalio na glavobolje posle čega je utvrđeno da ima tumor na mozgu, a zvaničnici bolnice izjavili su da Hartson ima i rak pluća.

"O njemu trenutno brine ekipa iz bolnice Moriston, koja se trudi da stabilizuje njegovo stanje. Nažalost uvrdili smo da takođe ima i rak pluća. Nastavićemo sa radioterapijom i hemoterapijom čim budemo bili u mogućnosti", stoji u saopštenju.

Hartsonova porodica se takođe oglasila zahvaljujući se ogromnoj podršci koju dobija od fudbalskih navijača, igrača, klubova, ljudi iz sporta i drugih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve