Nova vest
Fudbal

Nedelja, 12.07.2009.

22:17

Slavko Perović: "Prolazimo Rudar"

Napadač Crvene zvezde Slavko Perović uveren je da će ’crveno-beli’ proći slovenački Rudar i plasirati se u treću rundu kvalifikacija Evropa Lige.

Izvor: B92, Večernje novosti

Autor:B92, Večernje novosti

Default images

„Rudar je ozbiljna, organizovana ekipa, ali čini mi se i malo precenjena u Evropi! Tim iz Velenja je, ipak, bio treći u Sloveniji, a mi smo Crvena zvezda, bez obzira na to šta se događalo u poslednje vreme. Uveren sam da je kvalitet na našoj strani. Očekujem povoljan rezultat u obe utakmice i prolazak u sledeće kolo“, izjavio je Perović za „Večernje novosti“.

Ponovo se mnogo toga promenilo na „Marakani“: uprava, trener, dobar deo prvog tima...

„I ja sam se vratio s pozajmice iz Kruševca. Imamo dobru ekipu i novu, odličnu atmosferu. Kako smo se pripremili za novu sezonu, videće se najbolje u četvrtak u Sloveniji, gde nas čeka pravi ispit vrednosti“.

Trener Petrović na pripremama je forsirao igru s jednim klasičnim napadačem, a za mesto se bore novajlije Lekić i Jevtić, kao i Perović.

„Konkurencija u samom špicu verovatno je i najjača, trener ne može da pogreši koga god da izabere. Lično, navikao sam godinama da se borim i izborim za svoje mesto, pre ili kasnije. Verujem da će tako biti i u novoj sezoni“.

„Voleo bih da igram u tandemu sa Lekićem ili Jevtićem, jer su odlični igrači, a i nema problema u komunikaciji na terenu. Trenutno u ekipi ima mnogo manje stranaca nego u prethodne dve sezone, ali mislim da su svi kvalitetni i da zaslužuju da budu u Crvenoj zvezdi“, zaključio je Perović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve