Nova vest
Fudbal

Petak, 10.07.2009.

14:54

Crvena zvezda predstavila Jevtića

Crvena zvezda je u petak zvanično predstavila i osmo ovosezonsko pojačanje, bivšeg fudbalera OFK Beograda Aleksandra Jevtića.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Jevtić je rođen 30. marta 1985. godine i visok je 181cm. Prošao je mlađe selekcije Crvene zvezde, a pre OFK Beograda nastupao je za Smederevo, Mačvu, Borac iz Čačka i Genčerbirligi. Jevtić je izrazio veliko zadovoljstvo zbog povratka među 'crveno-bele', a sportski direktor Ivan Adžić je rekao da je klub doveo pravo pojačanje za predstojeće evropske mečeve.

Jevtić se ekipi priključio još na pripremama u Ivanjici, tako da je imao prilike da se upozna sa saigračima.

Posle omladinskog staža u Crvenoj zvezdi, ostao je žal za dresom prvog tima. Sada kada se ukazala prilika za to, nisam želeo da je ispustim. Zahvalio bi se upravi kluba i stručnom štabu na ukazanom poverenju, a ja, kao i moji drugari, daćemo sve od sebe da opravdamo dato poverenje i da ostvarimo što bolje rezultati u sezoni koja dolazi“, poručio je Aleksandar Jevtić.

Jevtić je potpisao trogodišnji ugovor, s tim što će u prvoj godini biti na pozajmici iz turskog kluba, a posle toga Crvena zvezda ima pravo na otkup ugovora.

Sportski direktor Ivan Adžić, rekao je da je Crvena zvezda dobila pravo i dobro poznato pojačanje, koje dolazi u pravom trenutku pred početak kvalifikacija za Evropu.

Jevtić je još jedan od novih-starih igrača, koji je ponikao u mlađim kategorijama Crvene zvezde. Prethodnu sezonu je odigrao za OFK Beograd, postigao je osam pogodaka i svojim igrama se nametnuo za povratak u naš klub. Radi se o igraču koji ima izuzetne golgeterske sposobnosti i koji je ovoj generaciji jako potreban. Već sada možemo da kažemo da će biti veliko pojačanje za nas“, zaključio je Ivan Adžić.

Sportski direktor Crvene zvezde se osvrnuo i na nastavak prelaznog roka.

Sigurno je da imamo još želja ali bićemo vrlo obazrivi. Nećemo žuriti, jer moramo da kupimo kvalitetne igrače. Čitam i ja štampu i mogu da kažem da su svi ti natpisi još uvek na ’dugačkom štapu’“, rekao je Adžić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve