Nova vest
Fudbal

Nedelja, 05.07.2009.

01:25

Stevanović tri godine u Sošou

Kao što je B92 pre nekoliko dana najavio, Ivan Stevanović potpisao je u subotu trogodišnji ugovor sa francuskim prvoligašem Sošoom.

Izvor: B92, www.partizan.rs

Autor:B92, www.partizan.rs

Default images

“Ponosan sam što sam ispunio svoju životnu želju i odigrao makar godinu dana u Partizanu i osvojio sa njim dva trofeja. Žao mi je što sam morao da odem u inostranstvo, ali, šta ćete, već sam u godinama kada moram da mislim i na svoju egzistenciju“, rekao je sada već bivši fudbaler Partizana, Ivan Stevanović.

26-godišnji fudbaler je došao u klub iz Humske u junu 2008. godine iz OFK Beograda. Na Karaburmu je stigao u leto 2006. iz čačanskog Borca.

„Mojim drugovima želim da uđu u Ligu šampiona, a i ja ću se tome jednako radovati. Jedva čekam dan kada ću se vratiti u Partizan i ponovo poneti sa ponosom crno-beli dres. Hvala svima u klubu, nadam se da sam se svojim igrama i htenjem odužio Partizanu i navijačima, a i klub je prema meni bio izuzetno korektan. Partizan je bio i ostaje moja kuća zauvek“, izjavio je Stevanović.

Stevanović je prethodne sezone u dresu Partizana u Jelen Superligi odigrao 26 utakmica i postigao jedan gol. Igrao je na tri utakmice kvalifikacija za Ligu šampiona i šest mečeva Kupa UEFA i bio strelac u revanšu prvog kola tog takmičenja u duelu sa ekipom Temišvara. Jedan gol postigao je i u polufinalu Lav kupa Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve