Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 02.07.2009.

20:23

UB09: V.Britanija bolja od Srbije

U drugom kolu A grupe muškog fudbalskog turnira na Univerzijadi reprezentacija Velike Britanije savladala je selekciju Srbije sa 1:0 (0:0).

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Pred oko 500 gledalaca na stadionu Obilića, po prijatnom vremenu za igru, utakmicu je sudio Marko Deandrea iz Italije. Reprezentacija Srbije pretrpela je minimalan poraz iako je u prvom delu susreta igrala veoma solidno. U drugom poluvremenu Velika Britanija je zaigrala mnogo organizovanije i agresivnije i rezultat takve igre je bio gol centarhalfa Vorena u 70. minutu.

Do kraja utakmice fudbaleri Srbije nisu uspeli da izjednače rezultat i pored terenske inicijative.

Narednu utakmicu Srbija igra protiv selekcije Meksika, koja je u drugom kolu bila slobodna pošto se reprezentativci Gane zbog problema sa vizama nisu pojavili na Univerzijadi.

Srbija: Danilović, Milošević, Trajković, Mitrović, Milenović, Raspopović, Milovac (Simović), Jeremić (Adamović), Srećković (Papić), Živanović, Marinković (Ubiparip).

Velika Britanija: Mek Lating, Mur, Parkins, Gohagon, Voren, Hajer, Setle, Stot, Mekubin, Parsel (Bajli), Keron (Ajegbusi, Saterlend).

Žuti kartoni: Parkins, Hajer (Velika Britanija), Jeremić i Adamović (Srbija).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve