Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 02.07.2009.

19:19

"Knjaz Miloš" uz Zvezdu

U Beogradu je potpisan ugovor o sponzorstvu između kompanije Knjaz Miloš i fudbalskog kluba Crvena zvezda.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Ugovor su potpisali predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Vladan Lukić i generalni direktor kompanije Knjaz Miloš Slaven Živić. "Knjaz Miloš, kao društveno odgovorna kompanija, svesna je važnosti ulaganja u srpski sport. Zato smo odlučili da podržimo ovaj renomirani klub i to u godini velikih poslovnih izazova za Crvenu zvezdu", rekao je Živić.

Novom članu pula sponzora našeg najtrofejnijeg kluba zahvalio je Lukić.

"Izuzetno mi je drago što je na novom putu Crvene zvezda uz nas stao jedan od najvećih srpskih brendova Knjaz Miloš. Na nama je da budućim sportskim rezultatima pokažemo ljudima iz Knjaz Miloša da su podržali najbolji fudbalski klub u našoj zemlji", izjavio je Lukić.

Fudbalski klub Crvena zvezda je osnovao „Klub velikih prijatelja FK Crvena zvezda“. Klub prijatelja će sačinjavati poznate javne ličnosti koje su se deklarisale kao navijači Crvene zvezde poput glumaca, muzičara, umetnika, bivših sportista, novinara, voditelja i drugih javnih ličnosti kao i kompanije koje potpišu sponzorski ugovor o članstvu u Klubu prijatelja

Za predsednika Kluba prijatelja postavljen je Ivan Zeljković, voditelj kviza „Želite li da postanete milioner“ i direktor produkcijske kuće „Advantage“.

Klub prijatelja FK Crvena zvezda će imati samostalne akcije i aktivnosti a njegov osnovni cilj će biti okupljanje što više poznatih ljudi oko Crvene zevzde kao i okupljanje malih kompanija koje nemaju mogućnost da kupe velike sponzorske pakete oko našeg kluba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve