Nova vest
Fudbal

Sreda, 01.07.2009.

13:21

Krenuli 'novi' Ivanjičani

Fudbaleri Javora, najprijatnijeg iznenađenja prethodne sezone u Superligi, počeli su pripreme u bitno izmenjenom sastavu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Ekipu iz Ivanjice napustili su standardni prvotimci, golman Supić (Anortozis), Vulićević i Ađuru (Vojvodina), Ignjatijević (Crvena zvezda), Đokić i Arsenijević (Pantrakikos), a očekuje se i odlazak Simića i Račića. U Javoru su ostali Trifunović, Nikitović, Ilić, Brajković, Momčilović, Milovanović, Luković, Miličić i Milović, a u klub su se vratili golman Bondžulić, Gogić, Jandrić i Čukić.

Trener Radovan Ćurčić ostao je u Ivanjici a planirano je da se angažuje nekoliko iskusnih igrača.

"Učinićemo sve da ponovimo osvajanje četvrtog mesta iz prethodnog prvenstva," rekao je na prozivci igrača pred početak priprema potpredsednik kluba Dragomir Lazović a prenosi Sport.

Ćurčić je predstavio plan rada. Ivanjičani će prvih 20 dana raditi kod kuće, posle toga odlaze u Novi Sad. Planirane su četiri trening utakmice, 12, 15, 18. (Sutjeska) i 23. Jula (Vojvodina).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve