Nova vest
Fudbal

Nedelja, 28.06.2009.

20:14

Devetka Partizana, četiri gola Klea

Fudbaleri Partizana savladali su u prijateljskoj utakmici Jedinstvo Puteve iz Užica sa 9:2 (3:1), a najefikasniji bio je Brazilac Kleo sa četiri gola.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Utakmica je odigrana po kišnom vremenu, ali je uprkos tome stadion u Krčagovu bio pun jer je meč posmatralo oko 2.000 gledalaca. Pored četvorostrukog strelca Klea, strelci za Partizan bili su i Brana Ilić (dva gola), Jovanović, Vašington i Miloš Bogunović. Tim Partizana napustio je Almami Moreira koji je zbog porodičnih razloga otputovao u Lijež.

Kako B92 saznaje, Moreirin sin je hospitalizovan i fudbaler ’crno-belih’ je odmah otputovao u Belgiju čarter letom u organizaciji Partizana.

Partizan je tako ubedljivom pobedom u Užicu, završio skraćene pripreme na Tari.

'Crno-beli' su napustili Taru ranije nego planirano zbog loših vremenskih uslova, ali je trener Slaviša Jokanović izjavio da to "neće poremetiti pripreme za sledeću sezonu".

Naredni meč u okviru priprema, Partizan igra u četvrtak sa Jagodinom.

Jedinstvo Putevi - Partizan 2:9
(Milovanović 15, Tanović 77 - Kleo 3, 38, 47, 50, Ilić 11, 57, B. Jovanović 66, Vašington 83, Bogunović 90)

Jedinstvo Putevi: Mladenović, Matijašević, Bukvić, Živković, Tadić, Vuković, Đajić, Karadarević, Milovanović, Janković, Nikolić.
Igrali su još Vesnić, Draškić, Bučevac, Marko Gukić, Miroslav Gukić, Mitrović, Matković, Dimitrijević, Popović, Terzić, Blagojević i Tanović.

Partizan: M. Božović (D. Božović) - I. Stevanović (S. Stevanović), Krstajić (Knežević), Đorđević (Stević), Gavrančić (Kosorić) - Petrović, Ilić, Ljajić (Jovanović), Vujović (Marčeta) - Dijara (Bogunović), Kleo (Vašington)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

103 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve