Nova vest
Fudbal

Utorak, 23.06.2009.

17:47

Vertelis: Bolje Sevojno nego Zvezda

Fudbaleri Sevojna debitovaće u evropskim takmičenjima protiv litvanskog Kaunasa.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Ekipa iz Litvanije imala je neobičnu sudbinu, pa će sa potpuno podmlađenim sastavom dočekati drugo kolo kvalifikacija za Evropa kup. Trener Šaulius Vertelis relativno je zadovoljan žrebom.

Utakmice protiv Srba za mene nisu radost, ali kada sam saznao nešto više o Sevojnu, shvatio sam da smo mogli da prođemo i mnogo gore“, rekao je Vertelis posle žreba.

Trener Litvanaca priželjkivao je protivnika iz neke od slabije rangiranih zemalja, kao što su Azerbejdžan ili Kazahstan.

Biće teško, ali dobro je da u pitanju nisu Partizan ili Crvena zvezda, nego klub koji igra u njihovoj drugoj ligi. Nešto više ćemo znati kada pogledamo njihove utakmice na kasetama koje treba da nam stignu već ove nedelje“.

Vertleis smatra da njegov tim ipak ima izglede za plasman u treću rundu kvalifikacija.

Mislim da je to realno. Nismo baš u najboljoj situaciji, mnogim igraćima ce ovo biti prvo iskustvo u međunarodnim utakmicama, ali mi ćemo se boriti i videti kako će sve ići. Neće biti lako, ali imamo šanse“.

Prva utakmica se igra sredinom jula, a do tada Kaunas očekuju pojačanja.

Moramo da se pojacamo. Već ove nedelje bi trebalo da nam se pridruže neki novi igrači“, zaključio je Vertelis.

Očekivanja iz tabora člana Prve lige Srbije pročitajte ovde.Prvi meč igra se u Kaunasu, 16. jula, a sedam dana kasnije na programu je revanš u Srbiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

1 h

U fokusu

Vidi sve