Nova vest
Fudbal

Utorak, 23.06.2009.

17:19

Navijači Rila pesimisti

Na internet stranicama Rilа, protivnika Partizana u drugom kolu kvalifikacija za LŠ, posetioci su pesimisti po pitanju mogućeg plasmana Velšana u treću rundu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Navijači se mole da imaju strpljenja dok se ne odrede termini odigravanja utakmica u Velsu i Srbiji i objašnjava da je razlog za to što se još uvek ne zna kada će se igrati prodaja televizijskih prava. Navodi se i da je moguća zamena termina domaćinstva i da je poslednji rok za dogovor klubova 30. jun.

U anketi sa pitanjem 'Da li Ril može da eliminiše Partizan?' prvog dana učestvovalo je 1216 posetilaca sajta a njih 1000 (82,2%) glasalo je da Ril "nema šanse". "Da, bez dileme" bio je odgovor 122 učesnika (10,0%), a ostali su se opredelili za tri preostale mogućnosti, "Ako budemo imali dan", "Nisam siguran" i "Držaću palčeve".

Piter Peri, član uprave velškog kluba, izjavio je da su svi u klubu "oduševljeni ishodom žreba".

"To je prilika da odmerimo snage sa klubom koji je imao priliku da igra sa madridskim Realom i ima puno internacionalaca u svojim redovima. Ovo je šansa da se Ril, i kao klub i kao grad, nađe na fudbalskoj mapi," rekao je Peri za klupske internet stranice.

Na istom mestu navodi se da će "Ril skoro izvesno igrati prvi meč na svom stadionu" i da će između 1500 i 1600 ulaznica biti u slobodnoj prodaji.

Cena ulaznica još nije određena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve