Nova vest
Fudbal

Utorak, 23.06.2009.

13:39

Zvezda predstavila Nemanju Obrića

Nemanja Obrić, nekadašnji omaldinac Crvene zvezde četvrto je pojačanje beogradskog kluba u prelaznom roku.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Doskorašnji igrač mađarskog Kapošvara je rođen 15. aprila 1984. godine u Beogradu i visok je 187cm. Nakon nastupa u svim mlađim selekcijama omladinske škole Crvene zvezde Obrić je zbog bolesti pauzirao a poslednjih godinu dana je u dresu mađarskog prvoligaša zabeležio 29 nastupa uz dva pogotka.

"Veoma sam zadovoljan zbog toga što je naš klub krenuo da se vraća na stare staze, što podrazumeva i povratak naših, dobro poznatih igrača. Organizovaćemo se i u omladinskoj školi, odakle ćemo crpeti igrače za prvi tim. Mislim da će Crvena zvezda uvek biti jača, ako u svojim redovima imamo naše igrače, koji će sigurno biti oni koji će da vode našu igru, a ne da dovodimo igrače iz inostranstva, jer sam siguran da oni ne mogu da vode igru našeg kluba," rekao je na predstavljanju Obrića član UO Crvene zvezde Stevan Ostojić, "Jedan od takvih igrača je sigurno Nemanja Obrić, koji je bio kod nas i koji je i u mlađim kategorijama bio dobar igrač. Pokazao se i u inostranstvu, a prijatelji koje imam u Mađarskoj imaju samo najlepše vesti o bivšem i budućem članu Crvene zvezde. Nadam se da će izboriti mesto u timu i da će biti jedan od najboljih naših igrača."

Nemanja Obrić je bio član generacije 1984. godišta, ali se pred ulazak u prvi tim suočio sa nešto ozbiljnijom bolešću, koja ga je primorala da napravi pauzu od dve godine, posle koje je se vratio na teren.

Kao Zvezdinom detetu uvek mi je bio san da zaigram za prvi tim i pred punom Marakanom. Zahvaljujem se ljudima u klubu, što veruju u mene i što mi praktično daju drugu šansu da se dokažem. Nadam se da ću im se dobrim partijama i igrama odužiti i da ćemo zajedno doći do uspeha. Zahvaljujem se i mojim drugovima, koji su uvek bili uz mene i koji su imali samo reči hvale, kao i svom menadžeru, koji je uradio veliki deo posla da se vratim. Izuzetno sam srećan što se danas nalazim ovde i što ću ponovo nositi dres Crvene zvezde“, istakao je Nemanja Obrić.

Za četvrtak je zakazana nova promocija a od igrača koji su 'viđeni' članovi Crvene zvezde Brazlci Kadu i Savio još nisu potpisali ugovore.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

149 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve