Nova vest
Fudbal

Sreda, 17.06.2009.

22:14

B92: Đilas blizu Crvene zvezde

Napadač Jagodine Vladimir Đilas nalazi se blizu prelaska u Crvenu zvezdu, saznaje B92.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Novi trener Crvene zvezde Vladimir Petrović Pižon okupio je 26 igrača na prvoj prozivci pred početak nove sezone. Opširan spisak novih imena koja dolaze ili su već stigla na „Marakanu“ mogao bi da bude uvećan za još jedno ime – napadača Jagodine Vladimira Đilasa!

Kako saznaje B92, pregovori crveno-belih sa 25-godišnjim napadačem koji je fantastično odigrao prolećni deo sezone 2008-2009 u poodmakloj su fazi a nekadašnji napadač sofijske Lokomotive je blizu crveno-belog dresa gde će dobiti priliku da se u potpunosti dokaže.

Podsetimo, Đilas je posle odličnih igara tokom proleća i golova najvećim klubovima srpskog fudbala, navodno bio interesantan Romi i pojedinim moskovskim klubovima.

Iako je prvobitno objavljeno da se štoper Čukaričkog Milan Vilotić dogovorio sa Crvenom zvezdom oko transfera na "Marakanu", igrač je za B92 potvrdio da ponuda 'crveno-belih' postoji, kao i ponude drugih, stranih klubova, ali da još uvek nije potpisao ugovor ni sa jednom ekipom.

Vilotić je dodao da će tek nakon Evropskog prvenstva za mlade u Švedskoj, gde nastupa za selekciju Srbije, biti poznato u kom klubu će igrati sledeće sezone.

Polako se „kristališe“ i situacija sa ostalim igračima koji bi mogli da pojačaju ekipu Crvene zvezde. Abubakar i Aval Isah se vraćaju za par dana, do kraja nedelje biće i definitivno jasno da li Vladimir Stojković i Milan Purović stižu na pozajmicu iz lisabonskog Sportinga. Praktično jedina prepreka ovim dolascima je dogovor dva kluba oko načina plaćanja nekadašnjih igrača crveno-belih dok budu nastupali u Beogradu.

Konačno, napadač Borca Darko Lazović koji je praktično sve dogovorio sa crveno-belima još prošlog vikenda, stiže u Beograd tokom subote ili nedelje i on je praktično već napadač Crvene zvezde od koga Vladimir Petrović mnogo očekuje u budućnosti...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

114 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve