Nova vest
Fudbal

Subota, 13.06.2009.

21:54

Maldini stiže u Čelsi?

Legenda Milana Paolo Maldini mogao bi da se pridruži bivšem treneru Karlu Ančelotiju i da dođe u Čelsi kao član stručnog štaba, prenosi BBC Sport.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Četrdesetogodišnji bek, koji je proveo 25 godina u dresu Milana, osvojio je sedam titula Serije A i pet Liga šampiona pre nego što se povukao na kraju prošle sezone. Engleski mediji navode da su pregovori u toku, iako nije rečeno koju funkciju bi Maldini zauzeo. "U petak su započeti pregovori između Romana Abramoviča i Maldinija", rekao je fudbalski stručnjak BBC-ja Ijan Denis.

"Najverovatnije će doći kao generalni menadžer, ili kao pomoćni trener, uz Reja Vilkinsa, ali za sada se ništa ne zna. On je tek završio neveroavtnu karijeru i postoji mogućnost da neće želeti odmah da uplovi u trenerske vode, ali Ančeloti je jasno rekao da ga želi u svom stručnom štabu", dodao je Denis.

Maldini, koji je zabeležio 900 nastupa za Milan i 126 za Italiju, dobro govori engleski, a izrazio je nezadovoljstvo "manjkom posla" na San Siru otkako se povukao iz igre.

Ančeloti je pristao da radi sa Vilkinsom, koji govori italijanski, ali želi da u timu ima i svog zemljaka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve