Nova vest
Fudbal

Subota, 13.06.2009.

21:34

Perović: "Spreman sam za EP"

Posle povrede Filipa Đorđevića mladoj fudbalskoj reprezentaciji na EP u Švedskoj pridružiće se Slavko Perović.

Izvor: B92, crvenazvezdafk.com

Autor:B92, crvenazvezdafk.com

Default images

Momak koji je fudbalsku školu naučio u Zvezdi vratio se na Marakanu posle pozajmice kruševačkom Napretku, gde je tokom ove sezone dobio dovoljno prostora da pokaže mogućnosti. Perović je bio na Krčmarevićevom širem spisku, a samo dva dana pred početak šampionata pridružiće se ekipi.

Moram da priznam da nisam iznenađen pozivom, jer sam bio na širem spisku selektora Krčmarevića i osećam se delom te ekipe. Nisam se ljutio kad sam otpao sa spiska putnika na EP, jer su uglavnom svi stariji od mene“, kaže Slavko Perović za kluspki sajt Crvene zvezde. „Sada mi se ukazala šansa i jedva čekam da stignem u Švedsku.“

Iako se timu pridružuje pred sâm početak prvenstva Perović se nada da će u Švedskoj dobiti priliku da igra.

Ja sam sportista, fudbaler i volim da se nadmećem, dokazujem. Volim da igram za moju Zvezdu i Srbiju i svakako bih voleo da dobijem šansu, ali ako je i ne bude tu sam da učim i napredujem odnosno pomognem na svaki način.“

Srbija takmičenje počinje u utorak, mečom sa selekcijom Italije, a u grupi A nalaze se još Belorusija i domaćin Švedska.

Mislim da imamo zaista dobar tim, čak se može reći vrlo iskusan. Logično bi bilo da napravimo uspeh, ali ne treba obećavati ili pretiti, posebno ne Italiji, koja u svojim redovima ima Balotelija, Akvafresku i Đovinka. Borićemo se, pa šta bude“, kaže Perović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Španski sud blokirao račun Pikeu

Španski sud naložio je zamrzavanje bankovnog računa kompanije koju vodi Đerar Pike, dok traje istraga o poslovnom dogovoru da se takmičenje domaćeg Superkupa prebaci u Saudijsku Arabiju.

Beta

23:47

12 h

U fokusu

Vidi sve