Nova vest
Fudbal

Subota, 06.06.2009.

23:59

Antić: "Pobeda bez tečne igre"

Selektor reprezentacije Srbije Radomir Antić izjavio je da je zadovoljan pobedom nad Austrijom i rekao da tim nije igrao tečno zbog imperativa pobede.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Zadovoljan sam pobedom. Uslovi su bili teški, bilo je sparno. Ovo je lepa pobeda, iako igra nije bila tečna jer nas je imperativ pobede sputavao u određenim trenucima", rekao je Antić.

Srbija se odvojila na prvom mestu tabele, a Austrija je imala samo teoretske šanse da se plasira na Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi 2010. godine, ali je i tako imala inicijativu, što je Antić priznao.

"Rival je bio nadahnut, ali je naša odbrana odradila kvalitetan posao. Još sam zadovoljniji zbog ambijenta, koji mi znači više od tri boda. To je velika pobeda srpskog fudbala".

Austrijski selektor Ditmar Konstantini ocenio je da je njegov tim mogao da pobedi.

"Senzacija je bila moguća. Pre utakmice smo bili potpuni autsajderi. Gol smo primili u ranim minutima utakmice posle glupe greške. Posle smo igrali sve bolje i mislim da smo zaslužili da postignemo bar gol"

Selektor Austrije popio je na konferenciji pivo jednog od sponzora reprezentacije, a novinare je zabavilo što je flašu otvorio upaljačem.

"Nemojte da mislite da sam pijanac, samo brzo pijem".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

86 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve