Nova vest
Fudbal

Subota, 06.06.2009.

23:54

Leskovčanin preminuo pred meč

Jedna osoba iz Leskovca preminula je od srčanog udara pre utakmice Srbija – Austrija, dok ih je nekoliko povređeno u tuči u prvom poluvremenu.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Primarijus Slobodan Ivanović iz klinike Anlave, koja dežura na utakmicama reprezentacije, rekao je da je S. P., rođen 1964. godine, doživeo infarkt na prilazu stadionu Crvene zvezde. On je reanimiran na licu mesta i prevezen u Urgentni centar, gde je nastavljena reanimacija, ali bez uspeha.

U tuči navijača i policije u prvom poluvremenu, I. M. (1987) iz Malog Mokrog Luga zadobio je povredu glave, zbog koje je prenet u Urgentni centar, dok je nekoliko drugih osoba dobilo lakše povrede.

Ivanović je rekao da se još nekoliko pacijenata žalilo na kardiološke tegobe, ali je ocenio da nije bilo mnogo intervencija kada se uzme u obzir sparno vreme i više od 50.000 gledalaca na stadionu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Španski sud blokirao račun Pikeu

Španski sud naložio je zamrzavanje bankovnog računa kompanije koju vodi Đerar Pike, dok traje istraga o poslovnom dogovoru da se takmičenje domaćeg Superkupa prebaci u Saudijsku Arabiju.

Beta

23:47

12 h

U fokusu

Vidi sve