Nova vest
Fudbal

Subota, 06.06.2009.

00:52

Filip Cepter na 'Marakani'?

Uprava Crvene zvezde svakodnevno razgovara s potencijalim sponzorima, a uskoro će se novo rukovodstvo sastati i sa Filipom Cepterom.

Izvor: B92, Večernje novosti

Autor:B92, Večernje novosti

Default images

Bogati srpski biznismen već nekoliko godina se dovodi u vezu sa kupovinom kluba iz Ljutice Bogdana, a nedavno je i sam potvrdio da će se posle donošenja zakona o sportu uključiti u trku za privatizaciju bivšeg evropskog i svetskog prvaka.

“Narednih dana se očekuje sastanak s Cepterom, ali ne znam ko će pregovarati u ime kluba”, potvrdio je član Upravnog odbora Dragan Vuksanović.

U toku su pregovori sa potencijalnim sponzorima.

“Očigledno da se oseća pozitivna atmosfera jer se pojedini interesenti čak i sami javljaju, što je izuzetno dobro kad se ima u vidu ukupna finansijska situacija. Što se tiče Moskovske banke, koja se spominjala kao sponzor, oni su tek na početku rada na našem tržištu, saradnje će sigurno biti i to ne kratkoročne. A, i njima je dobra reklama sam kontakt koji su ostvarili sa Zvezdom, što ćemo naravno i naplatiti”, s osmehom je rekao Vuksanović.

Novac će biti najveći problem u prelaznom roku, a prema rečima Vuksanovića, strategije za obezbeđivanje sredstava namenjenih kupovini igrača još nema.

“Radimo danonoćno, ali o strategiji je teško govoriti jer nemamo mogućnosti da odredimo budžet i damo odrešene ruke treneru da izabere pojačanja. Trenutno organizujemo upravljanje klubom, moramo da vidimo kome smo i koliko dužni. Ipak, finansijska situacija polako se popravlja... „Legao“ je deo duga Rasinga iz Santandera za Žigića. Tom uplatom skinut je deo blokade računa”, rekao je Vuksanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

93 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve