Nova vest
Fudbal

Petak, 05.06.2009.

11:05

Partizan očekuje Krstajića

Počinju pregovori sa Krstajićem, dva fudbalera iz Gane prvo u Teleoptiku...

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Srpska fudbalska javnost i dalje se zabavlja gotovo izvesnim transferom Brazilca Klea u Partizan, ali sportskog direktora crno-belih Ivana Tomića prvi zadatak tek očekuje – pregovori sa Mladenom Krstajićem.

Nekadašnji reprezentativac i igrač Šalkea odmarao se u Norveškoj, a njegov dolazak u Beograd očekuje se u petak, odmah i prva runda pregovora sa čelnicima kluba.

Krstajić je navodno voljan da ponovo zaigra u Partizanu, ali ipak treba sačekati zvaničnu ponudu crno-belih koji se bore za iskusnog igrača sa PSV-om, Minhenom...

U beorad, za početak u Teleoptik dolaze i dva igrača iz Gane, Esme Mends (29) i Karim Alhasan (19).

Tomić je konačno potvrdio da je klub poslao garantna pisma za ova dva igrača, ali oni ostaju u Beogradu, neće putovati ni sa ekipom na Taru, već će trenirati u SC u Zemunu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

10 h

U fokusu

Vidi sve