Nova vest
Fudbal

Utorak, 19.05.2009.

23:51

Žuka: "Nije mi ponuđen ugovor"

Fudbaler Partizana Antonelo Žuka izjavio je za ’Večernje novosti’ da mu niko iz uprave ’crno-belih’ nije ponudio novi ugovor.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Brazilac će od leta biti slobodan igrač ali ne zna gde će nastaviti karijeru. „Ugovor mi ističe na leto i do tada sam igrač Partizana. To je jedino sigurno, sve drugo su u spekulacije. Šta će biti kada mi vernost istekne još ne znam. Nisu mi ponudili ugovor, a zašto nisu, to nije pitanje za mene. Nemam ni neku drugu konkretnu ponudu. Verujem da će ih biti, jer su iza mene dve uspešne sezone“.

Žuka je zadovoljan vremenom koje je proveo u timu šampiona Srbije, kako onim što je on učinio za klub tako i onim što je klub učinio za njega.

„Bilo mi je stvarno sjajno u Partizanu za ove dve godine. Osvojili smo tri trofeja, nadam se i četvrtom. Pomogao sam klubu da vrati pehare u svoje vitrine, ali su isto tako i ’crno-beli’ meni mnogo dali. Najzad sam spreman, zalečio sam povredu, trenirao sam sa ekipom poslednjih dana, pa se nadam da ću u četvrtak biti na terenu da odbranimo i Kup“, istakao je Žuka.

Brazilac ističe da je eventualni transfer u AEK, Kotbus ili neki drugi nemački ili grčki tim samo nagađanje.

„Sve su to samo spekulacije. Nijednu konkretnu ponudu nemam, samo čujem tako neke priče od drugih“, zaključio je vezni igrač Partizana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve