Nova vest
Fudbal

Utorak, 12.05.2009.

18:29

Omladinci nerešeno sa Finskom

Omladinska fudbalska reprezentacija Srbije igrala je nerešeno 1:1 (0:1) sa Finskom u prvom kolu grupe 1 kvalifikacionog turnira za Evropsko prvenstvo.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Na stadionu subotičkog Spartaka, gosti su poveli već u šestom minutu golom napadača Sevilje Temua Pukija. Izjednačujući pogodak postigao je fudbaler Partizana Adem Ljajić iz slobodbog udarca u 48. minutu. U drugom meču u grupi Austrija je u Tavankutu pobedila Mađarsku rezultatom 3:2.

Sledeće kolo na programu je u četvrtak, sastaće se Finska – Mađarska (Tavankut, 14.00 časova) i Srbija - Austrija (stadion Bačke, 16.30), a poslednje kolo na programu je u nedelju 17.maja kada će igrati Srbija - Mađarska (stadion Spartaka, 16.30) odnosno Austrija - Finska (stadion Bačke, 16.30). Ulaz na stadione je besplatan.

Samo pobednik kvalifikacione grupe 1 izboriće plasman na Prvenstvo Evrope za omladince čiji će domaćin biti Ukrajina od 19. jula do 2.avgusta ove godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve