Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 23.04.2009.

17:23

Ivić: "Janevski ostaje"

Sportski direktor FK Crvena zvezda Ilija Ivić najavio je da će trener Čedomir Janevski ostati u klubu do kraja sezone.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Poraz od Javora u sredu bio je Zvezdin treći u prethodna 4 meča, pa su se "crveno-beli" našli u situaciji da se bore za treće mesto sa timom iz Ivanjice. "Stav je ipak da ne menjamo trenera. Ostalo nam je još šest utakmica, sa Kupom eventualno osam. I postavljamo pitanje šta bi ta promena trenera donela?", rekao je Ivić na konferenciji za novinare rukovodstva kluba.

Janevski je prethodno u izjavi za B92 rekao da neće podneti ostavku.

''Prvi put čujem za tako nešto. Danas sam se video sa nekim ljudima iz kluba i niko mi ništa nije rekao niti nagovestio. Odradili smo danas popodne trening i petak ću ponovo trenirati ekipu'', rekao je za B92 Janevski.

U četvrtak su mediji objavili da će makedonski stručnjak podneti ostavku na funkciju u klubu, a da će najverovatnije i kompletna uprava isto učiniti u petak. Klub je napustio predsednik Dan Tana, Ilija Ivić najavio je da će isto učiniti na kraju sezone, ali je ipak izostala promena na klupi.

Crvena zvezda je u sredu izgubila od Javora rezultatom 1:0 i zauzima treće mesto na tabeli Jelen Superlige Srbije sa 20 bodova zaostatka u odnosu na vodeći Partizan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

140 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve