Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 16.04.2009.

16:09

Zvezda na Vojvodinu bez publike

Zamenik disciplinskog sudije Zajednice fudbalskih klubova JSL Dragče Dimitrijević kaznio je Crvenu zvezdu sa jednom utakmicom igranja bez prisustva publike.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Zvezda je kažnjena zbog nereda i paljenja stolica na severnoj tribini stadiona Partizana tokom derbija odigranog 8. aprila. Zbog propusta u organizaciji derbija Partizan je kažnjen novčano sa 300.000 dinara. Na izrečenu kaznu Crvena zveda ima pravo žalbe u naredna 24 sata, a u slučaju da iskoristi to pravo komisija će zasedati i sutra.

Prema rečima generalnog sekretara Zajednice Miodraga Jankovića, Vojvodina je već obaveštena da će utakmicu 18. aprila od 18 sati protiv Crvene zvezde u Beogradu igrati bez prisustva publike. Ova kazna neće mnogo pogoditi navijače jer su ranije i navijači Zvezde "Delije" i navijači Vojvodine "Firma" najavili da neće prisustvovati utakmici jer se ona igra uoči najvećeg hrišćanskog praznika, Vaskrsa.

Generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije Zoran Laković precizirao je da se Savez danas izjasnio Međunarodnoj fudbalskojh federaciji o incidentima naših navijača na utakmici protiv Rumunije, 28. marta u Konstanci.

Istovremeno, Savezu je od Fudbalske federacije Rumunije stigao zahtev za odštetu od 4.000 evra, zbog toga što su srpski navijači palili baklje i lomili stolice na stadionu u Konstanci.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve