Nova vest
Fudbal

Petak, 10.04.2009.

10:38

Poslata ponuda Cepteru, sledi UO

Sa "Marakane" je u sredu poslata ponuda Filipu Cepteru koji je izrazio želju da preuzme ulogu glavnog sponzora.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Crvena zvezda je u ponudi od pola miliona eura godišnje tražila i odredjene bonuse za uspehe u tom periodu. Za uzvrat, poznati biznismen bi dobio pravo isticanja njegovog logoa na dresovima, adekvatnu zastupljenost na komercijalnim pozicijama, kao i mesto u UO.

Odgovor Ceptera očekuje se za nekoliko dana. Medjutim, utisak je da je ovo moglo mnogo brže da se odradi, ponuda poznatog poslovnog čoveka postoji već duže vreme, a u UO je i Vladimir Jugović koji je kao prijatelj Filipa Ceptera mogao da bude veza u ovom poslu.

Medjutim, kako prenosi "Sportski Žurnal", neki članovi UO smatrali su da je 1.5 miliona eura malo za tri godine!?

Takav odnos zaprepastio je predsednika kluba Den Tanu koji je po povratku iz SAD dobijao i predloge da otpusti Sašu Kozića koji nije odmah odreagovao na ponudu Ceptera i poslao ponudu.

Šta se sve dešava u našem najvećem klubu koji je i u najvećoj krizi od osnivanja meta je brojnih spekulacija. UO zaseda najverovatnije u utorak,a pored odlaska Bladimira Jugovića i Duška Sekulića tema će biti naravno i finansijska situacija.

Rezultati revizije biće objavljeni krajem sledeće sedmice. Tada će konačno biti saopšteno i koliko je FK Crvena zvezda zaista dužan. po mnogima taj trenutak biće zaista i prilika za novi početak kluba...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

77 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve