Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 09.04.2009.

15:00

Zajednica za sada ne reaguje

Zajednica fudbalskih superligaša Srbije još nije odlučila da li će pokrenuti disciplinske postupke zbog nereda na 136. "večitom" derbiju.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Generalni sekretar Zajednice Miodrag Janković rekao je na redovnoj konferenciji za novinare u Beogradu da čelnici Super lige još nisu dobili sve izveštaje sa utakmice, koja je završena pobedom Partizana sa 2:0.

Janković je dodao da bi svi izveštaji trebalo da u Zajednicu stignu do petka, posle čega će biti doneta odluka o eventualnom pokretanju postupaka.

Pre i posle meča došlo je do sukoba Žandarmerije i navijača Crvene zvezde, koji su u finišu utakmice zapalili stolice na severnoj tribini stadiona Partizana.

Policija je uhapsila 51 huligana, koji su privedeni zbog narušavanja javnog reda i mira, napada na policiju i oštećenja stadiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

5 h

U fokusu

Vidi sve