Nova vest
Fudbal

Subota, 04.04.2009.

13:27

Cepter nudi Zvezdi 1,5 milion evra

Predsednik Crvene zvezde Dan Tana rekao je da će po povratku iz Amerike pozvati Filipa Ceptera i ponuditi mu da bude generalni sponzor kluba, piše "Sport".

Izvor: B92, Sport

Autor:B92, Sport

Default images

"Moj pristanak postoji već tri-četiri meseca, a potvrdio sam i pre nekoliko dana da sam zainteresovan da pomognem Crvenoj zvezdi", rekao je Cepter za "Sport", "Poručio sam ljudima iz kluba da naprave paket ponudu i da mi je pošalju pa da nastavimo sa pregovorima, ali se to u minulom periodu nije dogodilo i ne znam hoće li se dogoditi".

U slučaju da se postigne dogovor radilo bi se o konkretnom sponzorstvu, odnosno, kako kaže Cepter, dao bi Zvezdi novac u nepovrat, a zauzvrat bi ekipa reklamirala njegovu kompaniju.

Pre nekoliko meseci Cepter je izjavio da će u Zvezdu doći samo ukoliko bude imao priliku da kupi klub, ali se od tada ništa nije bitno promenilo.

"Ovo ne znači da ulazim u klub. Izuzev ako uslovi dogovora ne budu tako definisani", izjavio je Cepter za "Sport", "Ako dođe do privatizavije i Zvezda bude na tržištu, svakako ću konkurisati za njenu kupovinu. Ipak, kako stvari stoje, dokle se stiglo sa zakonskom regulativom, još nije realno da se tako nešto dogodi".

Cepter je izjavio da je spreman da postane generalni sponzor koji bi u klub doneo 500.000 evra na godišnjem nivou, a osnovni uslov je da ugovor bude potpisan na tri godine, a da li će suma biti veća zavisi od rezultata ekipe.

"Ako igraju dobro, što im je svakako u interesu, biće i više novca. Možda i duplo", rekao je Cepter.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

63 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve