Nova vest
Fudbal

Nedelja, 22.03.2009.

23:28

Moreira: "Možemo još bolje"

Fudbaler Partizana Almami Moreira zadovoljan je početkom prolećnog dela sezone, ali uveren je da postoji prostor za napredak.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Mislim da možemo još mnogo bolje! Super je kako smo pobedili Hajduk sa 3:0, pogotovo smo u drugom poluvremenu igrali dobro. Ali, mislim da možemo bolje, morali bismo da odigramo više ovakvih utakmica jer znam da to možemo. Super je pobeđivati, ali nije samo to dovoljno za zadovoljstvo", izjavio je Moreira. Partizan, posle remija sa Zvezdom, ima četiri uzastopne pobede bez primljenog gola.

Prošle sezone Partizan je osvojio titulu, ali je u nekoliko navrata dozvolio Zvezdi da se opasno bodvono približi. Zbog toga je Moreira oprezan.

„Najvažniji deo sezone, treći krug, tek sledi. Ako to ne odradimo kako bi trebalo, sve ovo do sada ostvareno neće vredeti ništa“, kažae vezista ’crno-belih’, uz napomenu da je vrlo zadovoljan igrama u proteklom periodu:

„Pobeda protiv Hajduka je još jedan veliki korak bliže tituli. Korak od tri boda. Četiri pobede i remi, to je prolećni učinak kojim možemo da budemo zadovoljni. Još smo prvi, čak imamo veću prednost nad rivalima nego na polusezoni, ali ništa još nije gotovo“.

Partizan u 23. kolu, na početku trećeg kruga, dočekuje Banat na svom stadionu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve