Nova vest
Fudbal

Subota, 14.03.2009.

22:27

Juve 'pregazio' Bolonju

U prvom meču 28. kola Serije A Đenoa je savladala Kaljari 1:0 dok je Juventus u Torinu svladao Bolonju 4:1 (0:1) smanjivši prednost Intera na samo četiri poena.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Olivera je u 84. minutu doneo četvrtu poziciju Đenovi koja je od 39. minuta igrala sa igračem više jer je Kosu isključen. Juventus je u Torinu gubio od Bolonje od 24. minuta i gola Mutarelija ali je preokrenuo u drugom delu golovima Salihamidžića u 48, Đovinka u 71. i Del Pijera u 75. minutu.

Bolonja je povela golom Mutarelija koji je lako savladao Bufona nakon što je dobio sjajnu loptu od Di Vaja.

„Stara dama“ je od tog trenutka konstantno napadala, a izjednačila u trećem minutu drugog poluvremena kada je Salihamidžić odlično reagovao na centaršut Đovinka iz kornera i glavom savladao Antonjolija.

Do potpunog preokreta Juve je došao u 71. minutu golom mladog Đovinka koji je krunisao sjajnu igru u prethodnom delu meča kada je bio najveća opasnost po gol Bolonje.

Samo četiri minuta kasnije i Del Pijero se upisao u strelce povećavši prednost Juventusa na 3:1. Del Pijero je postigao i četvrti gol jer je u 86. minutu iskoristio centaršut Slihamidžića i iz drugog pokušaja savladao Antonjolija.

U nedelju su na programu ostale utakmice 28. kola, a sastaju se:

Sijena – Milan
Atalanta – Torino
Udineze – Katanija
Lacio – Kjevo
Ređina – Napoli
Palermo – Leće
Sampdorija – Roma
Inter - Fiorentina

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

5 h

U fokusu

Vidi sve