Nova vest
Fudbal

Subota, 14.03.2009.

09:58

Tana: Džajić se vraća u Zvezdu

Dragan Džajić se vraća u rukovodstvo Crvene zvezde, najavio je aktuelni predsednik beogradskog kluba Dan Tana.

Izvor: B92, Sportski žurnal

Autor:B92, Sportski žurnal

Default images

On je potvrdio da se Džajić nalazi na spisku kandidata za novu Skupštinu, koja će biti izabrana na Saboru kluba, 19. marta. Tana je najavio ulazak još nekoliko bivših fudbalera Crvene zvezde u Skupštinu, a konačan spisak kandidata biće objavljen početkom sledeće nedelje.

"Džajić je pristao da bude član Skupštine, jer bez pozitivnog odgovora niko neće biti predložen. Među kandidatima će se naći još neki bivši igrači", izjavio je Tana za "Sportski žurnal".

Na Skupštini kluba, 19. marta, biće izabrano 75 članova, koji će dobiti petogodišnji mandat.

"Ne znam ko će još ući, ali će veterani, navijači i drugi segmenti kluba biti zastupljeni u određenim procentima, kao i u ranijem sazivu", kaže Tana.

Aktuelni predsednik Crvene zvezde izjavio je da se ne plaši gubitka funkcije na predstojećem Saboru - "Nemam strah od gubitka vlasti. Nisam ovde zaposlen, već sam dobrovoljac, volonter. Došao sam da pomognem... Šta se dešavalo pre mene, ne znam, kao i odakle dugovi, koji su nasleđeni. Radim sve što je u interesu Zvezde, a ako može da se nađe bolje rešenje, podržaću ga 110 odsto. Ako Skupština bude imala nekog boljeg podržaću ga, biću najveći navijač Crvene zvezde i kada ne budem predsednik."

Finansijska kriza dodatno je otežala poslovanje klubova u Srbiji, koji su i bez nje bili u velikim problemima. Na pitanje da li će smanjiti plate u klubu Tana je odgovorio - "Nije lako tražiti da se smanje plate, kada se plate ne isplaćuju. Finansijska kriza će sigurno potrajati, pa je zaista neophodno odmah da se stegne kaiš."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

59 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Srpski fudbal

Piksi na EURO misiji – prva stanica Torino

Dok fudbalska Evropa odbrojava do početka samita najboljih kontinentalnih selekcija koji se održava u Nemačkoj od 14. juna, selektor Dragan Stojković sa najbližim saradnicima radi na pripremama za najveći fudbalski događaj u 2024. godini.

FSS

13:29

3 h

U fokusu

Vidi sve