Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 23.02.2009.

23:38

LŠ na TVB92: Eliminacija počinje!

U utorak su na programu prva četiri meča osmine finala Lige šampiona, a televizija B92 direktno će prenositi utakmicu Inter – Mančester junajted.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Žoze Murinjo i Aleks Ferguson ponovo su na suprotnim stranama, ali ovoga puta ne u Premijer ligi, već u elitnom evropskom takmičenju. Jednako zanimljivo biće i u Londonu gde Arsenal dočekuje Romu (snimak na B92 od 1h). U ostala dva susreta igraju Atletiko Madrid – Porto i Lion – Barselona.

utorak:
Inter – Mančester junajted (20.45h, TVB92)
Arsenal – Roma (1h, TVB92)
Atletiko Madrid – Porto
Lion – Barselona

sreda:
Real Madrid – Liverpul (20.45h, TVB92)
Čelsi – Juventus (1h, TVB92)
Viljareal – Panatinaikos
Sporting – Bajern

Studio Lige šampione počinje u 19.30h, a od 20h kreće serijal „Podeljeni gradovi“, u kojem se obrađuju najveća gradska rivalstva. U utorak je na programu Milano i rivalitet Milana i Intera. U sredu ćete gledati London i rivalstvo Totenhema i Arsenala. Naravno, pregled najvažnijih detalja sa svih utakmica možete gledati oba dana u 23.40.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

7 h

U fokusu

Vidi sve