Nova vest
Fudbal

Nedelja, 15.02.2009.

23:00

Sevilja jedva, remi Atletika

U poslednje dve utakmice 23. kola Primere Sevilja je jedva pobedila Espanjol (2:1), a Atletiko je sa Hetafeom igrao 1:1.

Izvor: A. Kovačević

Autor:A. Kovačević

Default images

Espanjol je 14. put uzastopno poražen, a bodove sa 'Monžuika' odnela je Sevilja golovima u poslednjih desetak minuta. Gosti su se mučili do 84. minuta kada je Kanute konačno zatresao mrežu Espanjola, a isti igrač je potvrdio pobedu u 90. minutu. Atletiko Madrid je poveo u 33. minutu golom Forlana na centaršut Seitaridisa. Hetafe je ipak došao do boda pogotkom Albina dva minuta pre kraja meča.

Utakmicu u Barseloni počeo je i Miljan Smiljanić koji je u 64. minutu dobio drugi žuti karton pa je Espanjol poslednjih 25 minuta igrao sa igračem manje.

Preostale utakmice odigrane su u nedelju popodne, a Raul je pogotkom protiv Sportinga postao najbolji strelac Real Madrida u istoriji kluba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

5 h

U fokusu

Vidi sve