Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 05.02.2009.

23:31

Hucišvili potpisao za Vojvodinu

Gruzijski napadač Miheil Hucišvili potpisao je dvogodišnji sa novosadskom Vojvodinom.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Iskusni napadač koji je stigao iz azerbejdžanskog Olimpika iz Bakua već mesec dana je sa ekipom Ljupka Petrovića, a na sedam prijateljskih utakmica postigao je pet golova što je bilo dovoljna preporuka za drugoplasirani tim JSL. Gruzijac je napustio Antaliju kako bi u Novom Sadu potpisao dvogodišnji ugovor i odmah krenuo nazad u Tursku.

Ovim pojačanjem Vojvodina je rešila glavni posao ove zime, jer se igrama, golovima i ponašanjem Hucišvili nametnuo kao istinsko pojačanje.

Stilom igre Hucišvili mnogo podseća na nekadašnjeg kapitena Vojvodine Zorana Jankovića. Jak je na lopti, a ima izrađen šut, nije sebičan ali se ne libi da šutne na gol kada mu se za to ukaže i najmanja prilika.

Generalni direktor Vojvodine Cvetko Riđošić zadovoljan je novim pojačanjem.

„Veoma smo zadovoljni urađenim poslom. Dobili smo pojačanje u pravom smislu, a odmah po potpisivanju ugovora Hucišvili je krenuo nazad za Antaliju, da bude na raspolaganju Ljupku Petroviću za našu najjaču proveru s ruskim Zenitom“.

Za razliku od Hucišvilija, štoper Mitar Peković pripremaće se do povratka ekipe u sportskom centru “Vujadin Boškov”.

„Peković nije spreman i tek treba da sustigne kondicijom i formom saigrače, zato je bilo besmisleno da ga sada priključujemo prvotimcima koji zajedno rade od januarskog okupljanja u Novom Sadu“, rekao je Riđošić.

Što se odlazaka tiče, Stošić će ostati s Lehom u Turskoj posle čega će Poljaci odlučiti da li će ga angažovati, a iz ruskog Amkara ali i još nekih klubova, najavili su da će u duelu sa Zenitom gledati Popovića i Grozdanoskog. Đalović ide na probu u jedan rumunski klub, Vukajlović je otputovao u Kinu, a Vukelja i Trivunović imaju ponude dva mađarska kluba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve