Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 05.02.2009.

19:05

Crvena zvezda pobedila Jagodinu

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Jagodinu sa 1:0 u drugoj utakmici drugog dela priprema na Kipru.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Default images

Jedini pogodak na utakmici postigao je Kleo u 39. minutu utakmice. Milijaš je ubacio loptu iz skraćenog kornera, Kleo šutirao sa sedam metara, međutim, Pustinjaković je odbranio, ali se lopta ponovo odbija do Brazilca koji pogađa iz drugog pokušaja. Utakmicu je obeležio i nameran promašaj sa penala Klea nakon što se trener Jagodine Nenad Milovanović žalio na odluku, a Janevski tražio od igrača da šutira u golmana.

Na početku drugog poluvremena Janevski je izvršio samo jednu izmenu. Pejčinović je na desnom boku zamenio Ninkova, dok je s druge strane, u timu Jagodine bilo deset igrača, ušli su: Beljić, Milenković, Blagojević, Vemić, Spasojević, Nikolić, Trajković, Spalević, Artur i M. Živković.

Narednu izmenu Janevski je izvršio u 55. minutu kada Tričkovski menja Koromana, Jaković Tutorića, a Pejčinović sa desnog beka prelazi na poziciju levog štopera.

U nastavku meča šansu su dobili Fereira, Some, Nikolić, Bogdanović i Blažić koji je igrao na desnom krilu, a kapitensku traku preuzeo je Tomović. U 70. minutu u igru je ušao Džef Silva koji je zamenio Gvozdenovića.

Kapiten Jagodine Mihajlović je posle oštrog starta s leđa nad Fereirom u 80. minutu dobio direktan crveni karton, a Brazilca je zbog povrede zgloba zamenio Oumaru.

Jagodina je utakmicu završila bez šuta u okvir gola Stamenkovića.

CRVENA ZVEZDA: Stamenković, Gvozdenović, Tutorić, Tomović, Ninkov, Koroman, Milijaš, Isah, Lazetić, Parker i Kleo.

JAGODINA: Pustinjaković, Marjanović, Lukić, Žunjić, Mihajlović (kap), Živković B, Prodanović, Avramović, Vusljanin, Stojanović i Perić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

69 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve