Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 05.02.2009.

18:12

ITV se izvinila gledaocima

Britanska televizija ITV se javno izvinila svojim gledaocima, koji zbog reklama nisu mogli da vide odlučujući gol na utakmici Everton - Liverpul (1:0).

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Dok su se gledaoci zabavaljali reklamama za bombone Tik-tak i automobile Folksvagen, 19-godišnji Den Glosing je u 118. minutu postigao gol za prolazak Evertona u peto kolo FA kupa. U trenutku kada su se završile reklame, sve što su milioni gledalaca mogli da vide bilo je slavlje fudbalera Evertona.

"Izvinjavamo se svima koji nisu videli gol. U tim trenucima imali smo određene tehničke probleme", izjavio je komentator utakmice Stiv Rider.

Izvršni direktor ITV-a Majkl Grejd izdao je saopštenje u kojem se ističe da je do problema došlo zbog tehničke greške koja je bez presedana u radu te televizije.

"Imamo dugogodišnje iskustvo sa puštanjem reklama kada se igraju produžeci na fudbalskim utakmicama. Za grešku od sinoć nema opravdanja i čekamo rezultate istrage koju sprovode naši tehničari, nakon čega ćemo pokrenuti proceduru za utvrđivanje odgovornosti", zaključio je Grejd.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

10 h

U fokusu

Vidi sve