Nova vest
Fudbal

Petak, 30.01.2009.

19:22

CZ: Burzanović i Subašić otpisani

Posle Markovića, Mijailovića i Petkovića, stručni štab Crvene zvezde precrtao je i Burzanovića, Subašića i Pekarića sa spiska igrača za drugi deo sezone.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Default images

Trojica fudbalera nisu se našli na spisku igrača za drugi deo priprema na Kipru, a iz Zvezde je saopšteno da Burzanović i Subašić, u dogovoru sa rukovodstvom kluba, očekuju inostrane aganžmane i da će njihov status vrlo brzo biti rešen, dok je Pekarić dobio odrešene ruke u izboru novog kluba.

Ostaje da se vidi da li su Burzanović i Subašić pronašli klub u inostranstvu, ili će poput Marjana Markovića trenirati u Beogradu, ali neće konkurisati za prvi tim u nastavku sezone.

U isto vreme, Nenad Milijaš je na korak od prelaska u nemački Volfsburg, dok je sportski direktor Ilija Ivić najavio i odlazak Ognjena Koromana.

Sa druge strane, na Marakanu stiže Slovenac Mirnes Šišić.

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu se vraćaju na Kipar, gde će boraviti do 14. februara.

Trener Čedomir Janevski računa na sledeće igrače: Stamenković, Ranđelović, Radivojević, Perović, Milijaš, Koroman, Lazetić, Bogdanović, Tomović, Pejčinović, Gvozdenović, Ninkov, Blažić, Tričkovski, Nikolić, Mrkela, Kovačević, Abubakar, Some, Tutorić, Isah, Parker, Vranješ, Jaković, Kleo, Fereira i Džeferson da Silva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

110 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve