Nova vest
Fudbal

Utorak, 27.01.2009.

22:26

Bajern, Šalke i HSV silni u kupu

U utakmicama osmine finala nemačkog kupa ekipe Bajerna i Šalkea zabeležile su veoma ubedljive pobede, a siguran je bio HSV.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Bajern je u meču koji je trebao biti derbi razbio Štutgart u gostima 5:1 golovima Švajnštajgera (dva puta), Riberija, Tonija i Ze Roberta. Gomez je bio strelac za „švabe“. Šalke je takođe slavio u gostima ali je ima daleko lakši zadatak. Savladali su Jenu 4:1, a strelci su bili Farfan dva puta, Rakitić i Kuranji. Pobede su zabeležili i HSV protiv Minhena 1980 i Majnc protiv Frajburga oba 3:1

Sva tri pogotka u pobedi Hamburga protiv Minhena 1860 postigao je Ivica Olić (44, 78. i 85. minut). Jedini gol za Minhen postigao je Birofka u 87. minutu.

Plasman u narednu rundu pobezbedio je i Majnc koji je slavio sa 3:1 u Frajburgu. Gosti su poveli pogotkom Bungerta u 47. minutu, a mance je u 65. povećao na 2:0. Frajburg je šest minuta kasnije smanjio rezultat pogotkom Krmasa, ali je Soto deset minuta pre kraja osigurao pobedu za Majnc.

Preostale utakmice igraju se u sredu, a sastaju se:

Bajer Leverkuzen – Kotbus
Borusija Dortmund – Verder Bremen
Karlsrue – Vehen
Volfzburg – Hansa Roštok

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve