Nova vest
Fudbal

Utorak, 27.01.2009.

16:45

Poraz Partizana od Kluža

Fudbaleri Partizana izgubili su od prvaka Rumunije Kluža, sa 1:0 (0:0), u drugoj kontrolnoj utakmici na pripremama u turskom Beleku.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Default images

Jedini gol na meču postigao je Traore, u 78. minutu. "Crno-belima" je to prvi poraz na zimskim pripremama. U prvom meču, pobedili su austrijski Red Bul Salcburg, sa 4:2. Sledeći protivnik fudbalera Partizana biće ekipa Belhatova iz Poljske u subotu od 15 časova po lokalnom odnosno 14 časova po srednjeevropskom vremenu.

Trener Partizana je za razliku od utakmice sa Salcburgom na teren u prvom poluvremenu izveo kombinovani sastav, a osim toga nije mogao da računa i na Žuku, Miljkovića, Jovanovića i Dos Santosa, zbog lakših povreda.

Prvo poluvreme je počelo napadima Rumuna, koji su iz nekoliko poluprilika pripretili golmanu Božoviću, da bi crno-beli vrlo brzo uspostavili ravnotežeu, pa se celo poluvreme igralo obostrano čvrsto i napadački. Najbolje šanse za ‘’crno-bele’’ imali su Vašington, dve u prvom poluvremenu, i Tomić, takođe dve u drugom delu igre.

PartizanPrvo poluvreme: Mladen Božović, Stević, Gavrančić, Đorđević, Brazančić, Fejsa, Ljajić, Moreira, Vujović, Diara, Vašington.
Drugo poluvreme: Mladen Božović (od 60. Radosavljević), Stevanović, Kosorić, Knežević, Obradović, Fejsa, Petrović, Moreira (od 60. Pereplotkins), Ljajić (od 60. Ilić), Tomić, Bogunović.

Kluž – Prvo poluvreme: Stančoju, Viera, Kadu, Flores, Panin, Dak, Murešan, Peralta, Emanuel Kone, Veljović, Jusuf Kone. Drugo poluvreme: Nuno Klaro, Galijas, Toma, Dani, Kulio, Hoze, Ruiz, Prete, Pereira, Bužur, Traore.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

77 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve