Nova vest
Fudbal

Petak, 23.01.2009.

19:20

Poraz Crvene zvezde od Levskog

Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su od Levskog 2:0 (1:0), u drugoj pripremnoj utakmici na Kipru.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Prvoplasirana ekipa bugarskog šampionata povela je pogotkom Makedonca Tasevskog u 20. nakon centaršuta sa desne strane. Konačan rezultat postavio je Hristov u 63. minutu nakon kornera koji je izveo Ivanov. Ekipa Crvene zvezde vraća se u Beograd u nedelju, a na drugi deo priprema na Kipru ide 30. januara. Pre utakmice igrači beogradskog kluba su odradili trening, a u prvoj utakmici na Kipru pobedili su Onisilos 3:1.

Crvena zvezda je imala prilike preko Milijaša, koji je pokušao lobom u 20. i udarcem u 29. minutu koji je završio preko gola. Nakon toga priliku je imao i Pejčinović koji je šutirao preko gola u 41. minutu, kao i Subašić koji isto to uradio četiti minuta kasnije posle dodavanja Lazetića. „Crveno-beli“ su imali nekoliko prilika i u drugom poluvremenu, među kojima su one preko Tričkovskog i Parkera.

Alfa sport centar, Sudijea: Androniku, Lautaris i Neofitu (Larnaka).

Crvena zvezda: I poluvreme - Stamenković, Džef Silva, Pejčinović, Tutorić, Jaković, Nikolić, Milijaš, Lazetić, Abu Bakar, Subašić i Kleo.
II poluvreme - Ranđelović, Gvozdenović, Tomović, Vranješ, Kovačević, Bogdanović, Isah, Parker, Burzanović, Tričkovski i Fereira.

Levski : Dimitrov, Milanov, Bistron, Genev, Vagner, Tiberkanin, Gadjev, Sarmov, Dimitrov, Tasevski, Ivanov. Izmene: Mitrev, Miliev, Dimov, Benzoukan, Zizov, M.Ivanov, Suarez, Zozinjo, Baltanov, Da Kosta, Karlos, Ognjanov, Hristos.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

125 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve