Nova vest
Fudbal

Subota, 10.01.2009.

19:10

Zvezda na Kipru sa još trojicom

Fudbalski klub Crvena zvezda uspešno je završio pregovore sa nova tri pojačanja i otputovao na pripreme na Kipru.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Posle Vranješa, Džefa Silve i Pejčinovića, pred sâm polazak na Kipar pojačali su Aval Isah, Ivan Gvozdenović i Đorđe Tutorić. Povratnici Gvozdenović i Tutorić dolaze kao slobodni igrači. Fudbaler iz Gane, Mohamed Aval Isah dolazi iz južnoafričkom tima Ama Zulu i igra na poziciji zadnjeg veznog.

Aval Isah je rođen je 4. aprila 1986. godine i potpisaće ugovor na četiri godine.

Đorđe Tutorić je prošle godine iz Zvezde prešao u Kočaelispor, ali je sa turskim prvoligašem sporazumno raskinuo ugovor.

Tutorić je rođen 5. marta 1983. godine i igra na poziciji štopera.

Ivan Gvozdenović je iz Crvene zvezde otišao 2002. godine, posle čega je igrao za nekoliko evropskih timova, a sa najviše uspeha za Klub Briž, Mec i Metalurg Donjeck.

Gvozdenović je rođen 19. oktobra 1978. godine i igra na poziciji levog spoljnog.

Među putnicima na Kipar, neće se naći Marjan Marković, Nikola Mijailović, Nikola Petković i Ibrahim Gaj, na koje stručni štab više ne računa i koji su dobili dozvolu da traže novi angažman.

Svih šest novajlija potpisaće ugovore tek po povratku sa Kipra, gde je Zvezda otputovala u subotu, jer prelazni rok u Srbiji formalno počinje u ponedeljak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve