Nova vest
Fudbal

Nedelja, 04.01.2009.

21:57

Kleo se, ipak, vraća

Fudbaler Crvene zvezde, Brazilac Kleo pojaviće se osmog januara na prozivci Čedomira Janevskog, pišu 'Novosti'.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

U medijima se pojavila informacija da se Brazilac neće vratiti iz rodne zemlje jer prema njemu nisu ispunjene sve finansijske obeveze. Ipak, Ranko Stojić finansijer Rada i menadžer smatra da nema razloga za brigu.

"Problem će da se reši, Kleo se sigurno vraća", uverava Ranko Stojić, koji je pomogao menadžeru Žoržu Gami u transferu Brazilca iz portugalskog Olivaiš Moskavidea u Beograd.

Kleo je dobio sertifikat na sa „Marakane“ krajem avgusta. Obeštećenje od 200.000 evra još nije plaćeno, Crvena zvezda duguje deo novca i fudbaleru...

"Tačno je da postoji dug, Olivaiš Moskavideu mora da se plati obeštećenje. Imam garancije iz Crvene zvezde da će sve da bude u redu i ne sumnjam da će sve da se završi na najbolji način. Mislim da je sve preuveličano, jer je mnogo važna i činjenica da Kleo želi da se vrati jer mu prijaju i Crvena zvezda i Beograd", dodaje Stojić.

Brazilac je na početku bio povređen, a u finišu je ponovo ispao iz stroja, taman kad je zaslužio kopmlimente sa svih strana.

"Kleo se odlično adaptirao u Crvenoj zvezdi i srpskom fudbalu. Oseća se dobro, prija mu okruženje, što je najbolje pokazao na terenu posle prve povrede", ističe Stojić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve