Nova vest
Fudbal

Sreda, 24.12.2008.

21:40

Kastiljo: "Želim da ostanem"

Vezni igrač Evertona Segundo Kastiljo izjavio je da želi da ostane na Gudison Parku i nakon isteka pozajmice na kraju sezone.

Izvor: B92, Goal

Autor:B92, Goal

Default images

Ekvadorski reprezentativac u Liverpul je došao tokom leta na pozajmicu iz Crvene zvezde i od tada je odigrao samo pet utakmica, ali se nada većoj minutaži s obzirom na trenutnu krizu u timu uzrokovanu povredama igrača. „Jasno je da moram da čekam i da vidim šta će se dogoditi na kraju sezone ali stvarno želim da ostanem“, izjavio je Kastiljo.

„Veoma mi je prijatno ovde, svi me tretiraju lepo i u odličnom sa odnosu sa svim igračima. To je glavni razlog zašto dajem sve od sebe na treninzima i kada igram, a sve u cilju da se izborim za mesto u timu i naredne sezone“.

Povreda zadnje lože udaljila je Ekvadorca sa terena ali 90 minuta koje je odigrao protiv Mančester Sitija ranije ovog meseca pokazuju da je trener Dejvid Mojes spreman da vrati Kastilja u tim nakon što je izgubio mesto na početku sezone.

Kastiljo je svestan da o njegovoj budućnosti odlučuju partije koje pruža u dresu „karamela“ i da je na menadžeru Mojesu da li će igrač ostati ili napustiti klub.

„Da bi obezbedio nastavak saradnje moram da igram i pokažem šta umem. Konačna odluka je na menadžeru i upravi kluba. Ukoliko oni misle da mogu doprineti klubu onda će produžiti ugovor sa mnom. Bilo bi sjajno kada bih ostao, klub je velika institucija i sjajno mesto za igranje“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve