Nova vest
Fudbal

Sreda, 24.12.2008.

20:26

Milan Jovanović: "Sve je moguće"

Srpski reprezentativac i fudbaler Standarda Milan Jovanović nije siguran da će u januaru napustiti Lijež i preći u neki od klubova koji ga traže.

Izvor: B92, Goal

Autor:B92, Goal

Default images

Za jednog od najtraženijih igrača zainteresovani su Marsej, Viljareal i Šalke, a pre su spominjani PSV i Real Madrid. I pored interesovanja velikih evropskih klubova 27-godišnji napadač nije siguran u odlazak iz Liježa. „Možda ću otići, a možda i ne. Sve je moguće ali još je rano govoriti o tome. Moja trenutna želja je da sa klubom odem što je moguće dalje u Kupu UEFA“.

Standard iz Liježa traži više od deset miliona evra za bivšeg napadača Vojvodine, Šahtjora i moskovske Lokomotive koji je ove sezone postigao sedam golova, a otkad je u Liježu pogodak na skoro svakoj drugoj utakmici (35 golova na 76 mečeva).

Vodeći u trci za srpskim golgeterom je francuski Marsej čiji trener Erik Gerets traži napadača „ubicu“ koji bi zamenio povređenog Mamadua Nijanga, a sam Jovanović je izjavio da bi rado igrao na Velodromu.

Međutim, Olimpik je zainteresovan i za Lukasa Podolskog koji je nezadovoljan statusom u Bajernu kao i za centarfora Monpeljea Viktora Huga Montanja, drugog strelca francuske Lige 1.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve