Nova vest
Fudbal

Sreda, 24.12.2008.

19:38

Subotić igra za Srbiju

Prvotimac nemačke Borusije iz Dortmunda Neven Subotić u budućnosti će igrati za reprezentaciju Srbije, objavio je u sredu FSS.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Talentovani fudbaler, rođen 1988. godine u Banjaluci, ranije je igrao za mlađe selekcije SAD, a o odluci da ubuduće nosi dres državnog tima Srbije obavestio je nadležne u FSS. Navodi se da je Subotić u zvaničnoj formi obavestio Fudbalski savez SAD o svojoj odluci, što je prvi korak u ispunjavanju procedure vezane za promenu nacionalnog tima.

FSS je kompletirao potrebnu dokumentaciju i, uz Subotićev zahtev, dostaviće je nadležnima u Međunarodnoj fudbalskoj federaciji (FIFA).

FSS podseća da procedura rešavanja takvog zahteva u FIFA traje oko dva meseca, ističući da će sve učiniti kako bi je ubrzao i time omogućio selektoru Radomiru Antiću da na Subotića može da računa već za utakmice na međunarodnom turniru na Kipru, od 9. do 11. februara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

76 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve