Nova vest
Fudbal

Sreda, 24.12.2008.

15:14

Predstavljena knjiga o Bobeku

U zagrebačkom hotelu “Šeraton” predstavljena je knjiga o Stjepanu Štefu Bobeku "Nogomet je moj život", autora Fredija Kramera.

Izvor: ČŽ

Autor: ČŽ

Default images

Autor je na jednom mestu skupio sve detalje iz života i karijere legendarnog fudbalera nekadašnje Jugoslavije i najboljeg golgetera i igrača “crno-belih” svih vremena. U glavnom gradu Hrvatske, klub iz Humske predstavljali su Bobekov saigrač iz Partizana i državnog tima, Marko Valok, predsednik sekcije veterana i Slavko Drljača, pomoćnik generalnog sekretara.

Pored gostiju iz Partizana, bio je i predstavnik FSS Gradimir Branković, Zorislav Srebrić i Vlatko Marković iz HNS, Bobekov rođeni brat Oto i plejada igrača iz doba kada je Bobek “jurio za loptom”.

Po mišljenju fudbalskih eksperata i ljubitelja fudbala, Stjepan Bobek je za tri koplja bio iznad svih i daleko najbolji igrač svih vremena na našim prostorima.

Takođe, po mišljenu mnogih svetskih fudbalskih veličina poput Ferenca Puškaša i Di Stefana, Bobek je bio vrednovan kako i dolikuje velikanu svetskog fudbala i zauzima visoko mesto na večitoj lestvici majstora fudbalske igre.

Za drugu polovinu januara planirana je promocija knjige i u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve