Nova vest
Fudbal

Sreda, 24.12.2008.

14:29

Paunović za B92: "Kraj karijere"

Dosadašnji fudbaler Partizana, nekadašnji povremeni reprezentativac i igrač više španskih klubova Veljko Paunović, izjavio je za B92 da ostavlja fudbal.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Paunović je objasnio da zbog serije povreda ne može da nastavi da igra na vrhunskom nivou. „Namučio sam se povredama u toku jesenje polusezone. Ni ja nisam bio zadovoljan igrama koje sam pružao, a nisam želeo da opterećujem Partizan i zarađujem dalje na klubu koji volim.”

Veljko Paunović je tokom leta stigao kao veliko pojačanje u Humsku, ali zbog serije povreda nije pružio ni deo mogućnosti, ni igara koje je svojevremeno prikazivao u klubovima poput Atletika, Maljorke ili Tenerifa.

O prekidu karijere sam razmišljao tokom jeseni, dolaze novi momci, mislim da je ovo pravi trenutak, prvi smo, nema evropskih takmičenja, utakmica u kojima bi svojim iskustvom mogao da pomognem, atmosfera u svlačionici je sjajna...

I pored (za mnoge) neočekivanog prekida karijere, Veljka Paunovića vežu lepe uspomene za crno-bele.

Nisam želeo da remetim odnose u klubu koji volim i koji je bio prema meni super korektan. Ovako je najbolje za sve, a odluka o prekidu karijere je sportski motivisana, jednostavno ne mogu da igram fudbal na nivou na kome mislim da mogu da igram, i to zbog povreda, a nalazim se u godinama u kojima nema više prostora za novi početak”.

Veljko Paunović će narednih šest meseci iskoristiti za oporavak od povreda i odlučiti čime će se baviti kasnije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

65 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve