Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 22.12.2008.

21:36

Oven: „O Njukastlu na leto“

Napadač Njukastla Majkl Oven rekao je da će tek po završetku sezone odlučiti da li će produžiti ugovor sa engleskim prvoligašem.

Izvor: Jelena Trajković

Autor:Jelena Trajković

Default images

Oven je tako demantovao medijske spekulacije da će napustiti klub u zimskom prelaznom roku, pošto mu postojeći ugovor sa Njukaslom ističe sledećeg leta. Engleski reprezentativac je u Njukasl došao u avgustu 2005. iz madridskog Reala za sumu od 16 miliona funti.

Ranije ovog meseca, uprava Njukasla ponudila je Ovenu novi ugovor, po kojem bi nedeljno zaradjivao 25.000 funti manje nego do sada.

"Zbog silnih spekulacija o mojoj budućnosti, rešio sam da javno kažem da ću do kraja ove sezone sigurno ostati u Njukaslu. Obavestio sam i upravu da u tom periodu neću razmišljati o novom ugovoru. Srećan sam ovde i nadam se da će moj potez navijači gledati kao korak u pozitivnom smeru. Imam 29 godina i sledeći ugovor će biti možda i najvažniji u karijeri", objasnio je Oven.

Oven je demantovao da je manja plata glavni razlog njegovog razmišljanja o odlasku iz Njukasla.

"Nije u pitanju novac. Pre nekoliko meseci sam ljudima iz uprave rekao da sam spreman da prihvatim smanjenje plate. Sada sam u potpunosti posvećen Njukaslu i zajedničkom cilju, da završimo sezonu sa što boljim rezultatima", dodao je Oven.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve