Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 22.12.2008.

21:11

Stepanović: "Zašto ćuti Vojvodina?"

Sada već bivši trener Čukaričkog Dragoslav Stepanović raskinuo je u ponedeljak ugovor na svoju štetu sa klubom, ali još uvek nije i zvanično trener Vojvodine.

Izvor: B92, Novosti

Autor:B92, Novosti

Default images

Beogradski mediji još pre 7 dana preselili su ga u Novi Sad, promocija je trebalo da se održi u četvrtak, ali je odložena jer Stepanović nije mogao da raskine ugovor sa Čukaričkim. Sada je slobodan i spreman za novu epizodu u srpskom fudbalu, u Novom Sadu:

" Osećam se odlično, iako sam uspeo da raskinem ugovor sa Čukaričkim i to tako što sam morao da se odreknem svog novca, koji sam pošteno zaradio boraveći dan i noć na terenu. Suma uopšte nije mala, ali makar će svi još jednom da vide kakvi ljudi rade u tom klubu i šta sve može od njih da vas zadesi" izjavio je Dragoslav Stepanović za "Novosti".

Čekao je u ponedeljak Stepanović, posle svega, vesti iz Novog Sada, gde je uprava Vojvodine razmatrala da li da potvrdi ili poništi već postignuti dogovor da iskusni strateg na proleće povede Vojvodinu u borbu za titulu.

" Sve smo se bili dogovorili, nismo jedino potpisali, a promocija je trebalo da bude u četvrtak, ali je zbog mog spora sa Čukaričkim odložena. Verujem da će sve biti uredu, mada priznajem da ni meni nije jasno šta rukovodstvo Vojvodine sada raspravlja" , čekao je u ponedeljak po podne vesti iz Novog Sada Dragoslav Stepanović.

Stepanović je "na mala vrata došao u srpski fudbal, ali je u medjuvremenu dobrim radom postao interesantan i medijima i brojnim klubovima. Bio je navodno kandidat i za selektora Srbije, trenera Crvene zvezde, Jagodine...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve